Baby wordt gemasseerd met baby lotion natuurlijke crème voor droge huid van de baby.

Baby lotion: pure verwennerij voor de delicate huid van je baby

Dat de huid van je baby zacht is als fluweel, dat weet je. Maar wist je ook dat ze minstens even gevoelig is? Ze verdient alleen het allerbeste, en dan zit je met de baby lotion Tiny Softness helemaal goed! Deze natuurlijke babylotion is speciaal ontwikkeld om de tere huid van je baby te omarmen en verzorgen.

 

Waarvoor kan je baby lotion gebruiken?

  1. Hydrateren na het badje: Ideaal om de huid van je baby te hydrateren! Het houdt de huid zacht en soepel.

  2. Luierwissels: Gebruik het bij elke luierwissel om de babyhuid te kalmeren en beschermen, vooral bij geïrriteerde, rode billetjes.

  3. Massage: Geef je baby een zachte massage met de baby lotion om te helpen ontspannen en die oxytocine een boost te geven!

  4. Droge plekken: Breng lotion aan op droge plekken, zoals de ellebogen of knieën van je baby, om ze glad en gehydrateerd te houden.

  5. Alledaagse verwennerij: Gebruik dagelijks baby lotion om je baby's huid elke dag te geven wat ze nodig heeft!

 

Droge baby huid

Veel commerciële babylotions, die vaak claimen de droge en geïrriteerde huid van je baby te verzorgen, gebruiken eigenlijk chemicaliën, synthetische geurstoffen en conserveermiddelen die de huidbarrière van je baby niet enkel beschadigen, maar de huid echt uitdrogen en irriteren. Daardoor maken deze merken je afhankelijk van deze lotions, want het leidt tot meer gebruik van de crème en een constant 'smeren en herhalen' proces. Het is van cruciaal belang om kritisch te zijn over de producten die je op de gevoelige huid van je baby aanbrengt.

 

Baby lotion van het hoogste niveau

Een ideale baby lotion is de Tiny Softness van SoKind. Deze lotion is samengesteld uit verzorgende, pure oliën, waaronder amandel-, olijf- en sheaboter, die de natuurlijke barrière van de huid van je baby helpen behouden. Deze natuurlijke formule is verrijkt met vitamine E en jojoba-extract, waardoor het de geïrriteerde en delicate babyhuid onmiddellijk kalmeert en herstelt. Onmisbaar in jouw baby care! 

Baby die de Tiny Softness Babylotion van SoKind vasthoudt.

 

Ontdek meer natuurlijke baby verzorgingsproducten en geef je kindje enkel het allerbeste!

Terug naar blog